Candido | Fiskeretter

Fiskeretter

Åben menukortet over Fiskeretter i printvenlig form

501. COZZE AL VINO BIANCO
grønne muslinger i hvidvinssauce - serveres med salat
105,00
502. COZZE ALLA MARINARA
grønne muslinger i pikant tomatsauce med ris
120,00
503. CALAMARI IN UMIDO
dampede blæksprutter med rejer, muslinger,ærter og tomat-
sauce med ris
130,00
504. FILETTO DI PESCE ALLA CREMA
rødspættefilet i tomatsauce med rejer, champignon, fløde og
hvidløg, serveres med ri
110,00
505. FILETTO DI PESCE AL LIMONE
rødspættefilet i citronsauce med kapers og hvidvin - serveres
med salat
110,00
506. GAMBERONI ALLA GRIGLIA
grillstegte kæmperejer - serveres med salat
140,00
507. GAMBERONI AL MODO DELLO CHEF
kæmperejer i flødesauce med æggeblomme, cognac og hvidløg,
serveres med ris
150,00
510. SCAMPI ALLA GRIGLIA
grillstegte jomfruhummere med salat
175,00
513. SPECIALITA CANDIDO
husets skaldyrsspecialitet med rejer, muslinger, jomfruhummer,
kæmperejer og blæksprutter, serveres med fettucine.
min. 2 kuverter pr. bestilling tilberedningstid: ca. 25 min.
kun mod forudbestilling før kl. 16.00
190,00

Gastronomia Candido | Godthåbsvej 53 - 2000 Frederiksberg | tlf: 38 87 48 48 | mail: info@candido.dk