Candido | Om os

Lidt om os selv

Giovanni er uddannet kok fra Hotel- og Restaurationsskolen

i Vico Equence (Napoli) i 1980.

 

Herefter arbejde i stort set alle regioner i Italien og i Sweitz.

Kom til Danmark i 1983 og åbnede så i 1986 Gastronomia

Candido sammen med Janet som står for salg, is og dessert.

 

Lidt om amalfikysten

Mange kender Amalfikysten for dens maleriske småbyer, de

blomstrende bourgonvillaer, citronerne og tomaterne.

Klimaet er varmt og solrigt, med masser af frisk havluft.

Ikke noget under at det har været de velhavende romere og

napoletaneres foretrukne ferieparadis i mange århundreder.

Herfra stammer den berømte Limoncello, en guddommelig

citronlikør lavet af lokale, usprøjtede citroner, alkohol og

sukker!

 

Sorrento halvøen lægger vulkanske jorde til dyrkning af de

nok bedste tomater i hele Campania, samt til nogle virkelig

spændende hvide og røde vine, fulde af varme og smag men

med fortrinsvis lavt syreindhold.

Gastronomia Candido | Godthåbsvej 53 - 2000 Frederiksberg | tlf: 38 87 48 48 | mail: info@candido.dk