Candido | Pølser

Pølser

 

Efter min fars gamle opskrift laver vi Salsiccia alla

Napoletana, hjemmelavede pølser af rent, magert

svinekød, hvidvin, salt, chili og fennikel.

 

Prøv evt. pastaret nr. 325 "Tortellini Candido" og

pizza nr. 616 "Pizza Candido".

 

Du kan også købe vore hjemmelavede pølser i forretningen

til kr. 15,00 pr. 100 gram.

 

På billederne til højre ser du, hvordan farsen først bliver

stoppet i naturtarm, herefter bliver pølserne bundet

og tilsidst prikket så de kan "ånde" under tørring.

 

Efter ca. 12 til 15 timers lufttørring er pølserne klar til brug!

Salsiccia alla Napoletana kan bl.a. bruges i pastasauce,

på pizza, i sammenkogte retter eller evt. flækket på langs

og stegt på pande eller grill.

Gastronomia Candido | Godthåbsvej 53 - 2000 Frederiksberg | tlf: 38 87 48 48 | mail: info@candido.dk