Åben menukortet over Fiskeretter i printvenlig form
501. | COZZE AL VINO BIANCO grønne muslinger i hvidvinssauce - serveres med salat |
95,00 |
502. | COZZE ALLA MARINARA grønne muslinger i pikant tomatsauce med ris |
99,00 |
503. | CALAMARI IN UMIDO dampede blæksprutter med rejer, muslinger,ærter og tomat- sauce med ris |
110,00 |
504. | FILETTO DI PESCE ALLA CREMA rødspættefilet i tomatsauce med rejer, champignon, fløde og hvidløg, serveres med ri |
99,00 |
505. | FILETTO DI PESCE AL LIMONE rødspættefilet i citronsauce med kapers og hvidvin - serveres med salat |
99,00 |
506. | GAMBERONI ALLA GRIGLIA grillstegte kæmperejer - serveres med salat |
125,00 |
507. | GAMBERONI AL MODO DELLO CHEF kæmperejer i flødesauce med æggeblomme, cognac og hvidløg, serveres med ris |
135,00 |
510. | SCAMPI ALLA GRIGLIA grillstegte jomfruhummere med salat |
150,00 |
513. | SPECIALITA CANDIDO husets skaldyrsspecialitet med rejer, muslinger, jomfruhummer, kæmperejer og blæksprutter, serveres med fettucine. min. 2 kuverter pr. bestilling tilberedningstid: ca. 25 min. kun mod forudbestilling før kl. 16.00 |
165,00 |