Pastaretter

Åben menukortet over Fiskeretter i printvenlig form

501. COZZE AL VINO BIANCO
grønne muslinger i hvidvinssauce - serveres med salat
95,00
502. COZZE ALLA MARINARA
grønne muslinger i pikant tomatsauce med ris
99,00
503. CALAMARI IN UMIDO
dampede blæksprutter med rejer, muslinger,ærter og tomat-
sauce med ris
110,00
504. FILETTO DI PESCE ALLA CREMA
rødspættefilet i tomatsauce med rejer, champignon, fløde og
hvidløg, serveres med ri
99,00
505. FILETTO DI PESCE AL LIMONE
rødspættefilet i citronsauce med kapers og hvidvin - serveres
med salat
99,00
506. GAMBERONI ALLA GRIGLIA
grillstegte kæmperejer - serveres med salat
125,00
507. GAMBERONI AL MODO DELLO CHEF
kæmperejer i flødesauce med æggeblomme, cognac og hvidløg,
serveres med ris
135,00
510. SCAMPI ALLA GRIGLIA
grillstegte jomfruhummere med salat
150,00
513. SPECIALITA CANDIDO
husets skaldyrsspecialitet med rejer, muslinger, jomfruhummer,
kæmperejer og blæksprutter, serveres med fettucine.
min. 2 kuverter pr. bestilling tilberedningstid: ca. 25 min.
kun mod forudbestilling før kl. 16.00
165,00

Gastronomia Candido | Godthåbsvej 53 - 2000 Frederiksberg | tlf: 38 87 48 48 | mail: info@candido.dk