Forretter

Åben menukortet over Kødretter i printvenlig form

Kødretterne serveres med pasta eller grøntsagstærte

201. SCALOPPINE AL MARSALA
Kalvefilet i flødesauce med Marsalavin
140,00
202. SCALOPPINE AL GORGONZOLA
Kalvefilet i gorgonzolasauce
147,00
203. SCALOPPINE AI FUNGHI
Kalvefilet i flødesauce med champignon
140,00
204. SCALOPPINE ALLA CACCIATORA
Kalvefilet i tomatsauce med champignon, fløde og hvidløg
140,00
205. SCALOPPINE AL TARTUFO NERO
Kalvefilet i flødesauce med sort trøffel
155,00
206. SCALOPPINE ALLA PIZZAIOLA
Kalvefilet i tomatsauce med kapers, oliven og hvidløg
140,00
207. SCALOPPINE ALLA MILANESE
Paneret kalvefilet med citron
140,00
208. SCALOPPINE AL PESTO
Kalvefilet i flødesauce med pesto og champignon
147,00
209. SALTIMBOCCA ALLA ROMANA
Kalvefilet med røget, tørret skinke i hvidvinssauce med salvie
140,00
210. FEGATO ALLA VENEZIANA
Kalvelever i hvidvinssauce med løg
120,00
211. COSTOLETTE D'AGNELLO ALL'AGLIO
Lammekoteletter i hvidvinssauce med salvie og hvidløg
140,00
212. SCALOPPINE AL LIMONE
Kalvefilet i citronsauce
140,00
213. PARMIGIANA CON SPAGHETTI
Paneret kalvefilet med tomatsauce, mozzarellaost og spaghetti
145,00
215. ENTRE COTE ALLA GRIGLIA
Grillstegt oksefilet med bernaise
168,00
216. ENTRE COTE ALLA CREMA
Oksefilet i flødesauce med champignon og cognac
175,00
217. FILETTO AL PEPE VERDE
Oksemørbrad i pebersauce med cognac
207,00
218. FILETTO CANDIDO
Oksemørbrad i flødesauce med asparges,
artiskok, hvidløg og bernaise
215,00

Gastronomia Candido | Godthåbsvej 53 - 2000 Frederiksberg | tlf: 38 87 48 48 | mail: info@candido.dk