Forside

Specialiteter

Menukort

Selskaber

Om Candido

Kontakt os


           IL PESCE - FISKE-OG SKALDYRSRETTER



501. COZZE AL VINO BIANCO...........................................................125,00

        grønne muslinger i hvidvinssauce - serveres med salat


502. COZZE ALLA MARINARA............................................................140,00

        grønne muslinger i pikant tomatsauce - serveres med ris


503. CALAMARI IN UMIDO.................................................................150,00

        dampede blæksprutter i tomatsauce med muslinger, rejer,

        og ærter - serveres med ris


504. FILETTO DI PESCE ALLA CREMA...............................................130,00

        rødspættefilet i tomatsauce med rejer, champignon, fløde

        og hvidløg - serveres med ris


505. FILETTO DI PESCE AL LIMONE..................................................130,00

        rødspættefilet i citronsauce med kapers og hvidvin

        - serveres med salat


506. GAMBERONI ALLA GRIGLIA........................................................160,00

        grillede kæmperejer - serveres med salat


507. GAMBERONI AL MODO DELLO CHEF...........................................170,00

        kæmperejer i flødesauce medæggeblomme, cognac og hvidløg

        - serveres med ris


510. SCAMPI ALLA GRIGLIA................................................................195,00

        grillstegte jomfruhummer - serveres med salat


513. SPECIALITA CANDIDO..................................................................210,00

        husets skaldyrsspecialitet medrejer, muslinger, jonfruhummer,

        kæmperejer og blæksprutter - serveres med fettucine

        MIN. 2 KUVERTER PR. BESTILLING

        KUN MOD FORUDBESTILLING INDEN KL. 16.00 

Gastronomia Candido | Godthåbsvej 53 - 2000 Frederiksberg | tlf: 38 87 48 48 | mail: info@candido.dk