Lidt om os selv
Giovanni er uddannet kok fra Hotel- og Restaurationsskolen
i Vico Equence (Napoli) i 1980.
Herefter arbejde i stort set alle regioner i Italien og i Sweitz.
Kom til Danmark i 1983 og åbnede så i 1986 Gastronomia
Candido sammen med Janet som står for salg, is og dessert.
Lidt om amalfikysten
Mange kender Amalfikysten for dens maleriske småbyer, de
blomstrende bourgonvillaer, citronerne og tomaterne.
Klimaet er varmt og solrigt, med masser af frisk havluft.
Ikke noget under at det har været de velhavende romere og
napoletaneres foretrukne ferieparadis i mange århundreder.
Herfra stammer den berømte Limoncello, en guddommelig
citronlikør lavet af lokale, usprøjtede citroner, alkohol og
sukker!
Sorrento halvøen lægger vulkanske jorde til dyrkning af de
nok bedste tomater i hele Campania, samt til nogle virkelig
spændende hvide og røde vine, fulde af varme og smag men
med fortrinsvis lavt syreindhold.
Gastronomia Candido | Godthåbsvej 53 - 2000 Frederiksberg | tlf: 38 87 48 48 | mail: info@candido.dk