Forside

Specialiteter

Menukort

Selskaber

Om Candido

Kontakt os

                KØDRETTERNE SERVERES MED                       SPINATTÆRTE ELLER

PASTA (NR. 312, PASTARETTER)


VI BRUGER KUN DANSK OKSE- OG KALVEKØD

AF BEDSTE KVALITET FRA DANISH CROWN


201. SCALOPPINE AL MARSALA..................................................205,00

        kalvefilet i flødesauce med sød Marsalavin


202. SCALOPPINE AL GORGONZOLA............................................210,00

         kalvefilet i gorgonzolasauce


203. SCALOPPINE AI FUNGHI......................................................210,00

        kalvefilet i flødesauce med champignon


204. SCALOPPINE ALLA CACCIATORA.........................................200,00

        kalvefilet i tomatsauce med champignon, fløde og hvidløg


205. SCALOPPINE AL TARTUFO NERO.........................................225,00

        kalvefilet i flødesauce med sort trøffel


206. SCALOPPINE ALLA PIZZAIOLA.............................................200,00

        kalvefilet i tomatsauce med oliven, kapers og hvidløg


207. SCALOPPINE ALLA MILANESE..............................................200,00

        paneret kalvefilet med citron


208. SCALOPPINE AL PESTO........................................................210,00

        kalvefilet i flødesauce med champignon og pesto


209. SALTIMBOCCA ALLA ROMANA.............................................200,00

        kalvefilet med lufttørret skinke i hvidvinssauce med salvie


211. COSTOLETTE D'AGNELLO ALL'AGLIO..................................210,00

        lammekoteletter i hvidvinssauce med salvie og hvidløg


212. SCALOPPINE AL LIMONE.......................................................200,00

        kalvefilet i citronsauce


213. PARMIGIANA CON SPAGHETTI..............................................210,00

        paneret kalvefilet med tomatsauce, mozzarellaost og spaghetti


215. ENTRECOTE ALLA GRIGLIA...................................................220,00

        grillet oksefilet med bernaise


216. ENTRECOTE ALLA CREMA.....................................................240,00

         oksefilet i flødesauce med champignon og cognac


217. FILETTO AL PEPE VERDE.......................................................285,00

        oksemørbrad i pebersauce med cognag


218. FILETTO CANDIDO..................................................................295,00

        oksemørbrad i flødesauce med bernaise, artiskok 

        og hvidløg


Gastronomia Candido | Godthåbsvej 53 - 2000 Frederiksberg | tlf: 38 87 48 48 | mail: info@candido.dk